Ανάλυση και μελέτη στη διαδικασία συντήρησης νωπών προϊόντων - φρούτων

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2015 (EN)
Ανάλυση και μελέτη στη διαδικασία συντήρησης νωπών προϊόντων - φρούτων

Σαμαράς, Αντώνιος Λ.

Γίνεται αναφορά στον τρόπο λειτουργίας των ψυκτικών εγκαταστάσεων και στα μέρη από τα οποία αποτελούνται. Αναλύονται οι λόγοι για τους οποίους επιβάλλονται να ψύχονται τα προϊόντα και αναφέρονται οι συνθήκες της ατμόσφαιρας που απαιτούνται ώστε να διατηρεί το προϊόν τη φρεσκάδα του όπως είναι στο αρχικό στάδιο της συγκομιδής. Τέλος, γίνεται αναφορά στις επιπτώσεις που έχει στο προϊόν και στην υγεία του καταναλωτή μια μη σωστή ψύξη του προϊόντος είτε μέσω του υπεύθυνου που ασχολείται με την ψύξη είτε μέσω της ψυκτικής μηχανής.

Thesis
NonPeerReviewed

Ψύξη και ψυκτικός μηχανισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)