Ανάλυση και μελέτη στη διαδικασία συντήρησης νωπών προϊόντων - φρούτων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2015 (EL)
Ανάλυση και μελέτη στη διαδικασία συντήρησης νωπών προϊόντων - φρούτων

Σαμαράς, Αντώνιος Λ.

Γίνεται αναφορά στον τρόπο λειτουργίας των ψυκτικών εγκαταστάσεων και στα μέρη από τα οποία αποτελούνται. Αναλύονται οι λόγοι για τους οποίους επιβάλλονται να ψύχονται τα προϊόντα και αναφέρονται οι συνθήκες της ατμόσφαιρας που απαιτούνται ώστε να διατηρεί το προϊόν τη φρεσκάδα του όπως είναι στο αρχικό στάδιο της συγκομιδής. Τέλος, γίνεται αναφορά στις επιπτώσεις που έχει στο προϊόν και στην υγεία του καταναλωτή μια μη σωστή ψύξη του προϊόντος είτε μέσω του υπεύθυνου που ασχολείται με την ψύξη είτε μέσω της ψυκτικής μηχανής.

Thesis
NonPeerReviewed

Ψύξη και ψυκτικός μηχανισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.