Υποπροϊόντα της ελιάς στη διατροφή των αγροτικών ζώων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2016 (EL)
Υποπροϊόντα της ελιάς στη διατροφή των αγροτικών ζώων

Κωστοπούλου, Ευαγγελία-Αναστασία

Η παρούσα διατριβή αναφέρεται στην πρακτική σημασία των υποπροϊόντων της ελιάς στην διατροφή των αγροτικών ζώων. Η διατριβή περιλαμβάνει μια αδρή περιγραφή του δέντρου και των ποικιλιών της ελιάς, τη μορφολογία, το σκοπό καλλιέργειας και τη συμβολή της καλλιέργειας στην παγκόσμια, την ευρωπαϊκή και την εθνική μας οικονομία. Κυρίως αναφέρεται στη χημική σύσταση και τη θρεπτική αξία των φύλλων και των υποπροϊόντων και παραπροϊόντων της ελιάς στη διατροφή των αγροτικών ζώων. Επιπλέον, περιγράφει τις ενδεχόμενες θετικές επιδράσεις των προϊόντων αυτών στην υγεία και την παραγωγικότητα των ζώων και την ποιότητα των παραγόμενων κτηνοτροφικών προϊόντων. Ένα σημαντικό μέρος της εργασίας περιγράφει τα δεδομένα της έρευνας σχετικά με τις δυνατότητες ορθολογιστικής χρησιμοποίησης των υποπροϊόντων της ελιάς σε κάθε μια ξεχωριστή κατηγορία αγροτικών ζώων.

Thesis
NonPeerReviewed

Ελιά
Αγροτικά ζώα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2016


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.