Κατασκευή ενός ηλεκτροπνευματικού συστήματος μέσω ενός προγραμματιζόμενου P.L.C.

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Κατασκευή ενός ηλεκτροπνευματικού συστήματος μέσω ενός προγραμματιζόμενου P.L.C.

Βαλέττας, Γεώργιος Α.

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2015

2015


Παρουσιάζεται η λειτουργία ενός ηλεκτροπνευματικού συστήματος με την χρήση Προγραμματιζόμενου Λογικού Ελεγκτή (P.L.C.). Το ηλεκτροπνευματικό σύστημα που παρουσιάζεται αποτελεί μια αυτόνομη γραμμή παραγωγής επεξεργασίας υλικών, που σε κάποια αναλογία της υπάρχει σχεδόν σε κάθε βιομηχανικό εργοστάσιο. Αναλύονται τα εξαρτήματα που χρειάζονται για την υλοποίηση του εργαστηριακού μοντέλου περιγράφεται η τοποθέτηση τους στην κατασκευή. Επιπλέον, γίνεται αναφορά στις ηλεκτρικές συνδέσεις στο P.L.C. και στον τρόπο λειτουργίας των εξαρτημάτων και αναφέρονται τα προβλήματα και ο τρόπος αντιμετώπισής τους.

P > Programmed Logical Controllers (PLCs)
Π > Προγραμματιζόμενοι ελεγκτές

Προγραμματιζόμενοι ελεγκτές
Programmed Logical Controllers (PLCs)

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ (Κοζάνη)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.