Δημιουργία εφαρμογής προγραμματισμού δρομολογητή (ROUTER)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Δημιουργία εφαρμογής προγραμματισμού δρομολογητή (ROUTER)

Χρυσικόπουλος, Πέτρος Δ.

Παρουσιάζονται εργαλεία προσομοίωσης δικτύων με έμφαση στο GNS3 (Graphical Network Simulator) και δίνονται γενικές πληροφορίες για τους δρομολογητές, για τα πρωτόκολλα που χρησιμοποιούν καθώς και άλλα εργαλεία προσομοίωσης. Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται εργαλεία προσομοίωσης παρόμοια του GNS3 όπως το Cisco Packet Tracer, το Netvisualizer και το Network sims και γίνεται αναφορά στην εγκατάσταση του GNS3 στα λειτουργικά συστήματα Windows και Linux. Παρουσιάζεται το βασικό μενού, οι γραμμές εργαλείων του GNS3 και τοπολογίες με τους δρομολογητές Cisco 7200 όπου έδειχναν την λειτουργία του πρωτοκόλλου CDP, OSPF (Open Shortest Path First), EIGRP (Enhanced Interior Gateway Routing Protocol), την χρήση static route, τη χρήση NAT (Network Address Translation), PAT (Port Address Translation) και Access-list.

Thesis
NonPeerReviewed

Λογισμικό υπολογιστών
Δίκτυα υπολογιστών - Πρωτόκολλα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.