Μορφές επιχειρηματικότητας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Μορφές επιχειρηματικότητας

Γκιμπερίτη, Φωτεινή

Η επιχειρηματικότητα έχει ως σκοπό την ανάπτυξη μιας επιχείρησης με κύριο στόχο το κέρδος αυτής και την απασχόληση εργασίας. Σήμερα υπάρχουν πολλές μορφές επιχειρηματικότητας, τις τέσσερις εκ των οποίων θα αναλύσουμε παρακάτω. Επίσης στις μέρες μας υπάρχουν Ελληνικοί Νόμοι, Κανονισμοί και Ευρωπαϊκά Προγράμματα, τα οποία στηρίζουν τους επιχειρηματίας στο ξεκίνημά τους αλλά και στην συνέχεια. Με την ύπαρξη της επιχειρηματικότητας παρατηρούμε μια μείωση της ανεργίας, ικανοποίηση των ανθρώπων γιατί προσφέρουν τις ικανότητές τους και τα όνειρά τους, ενίσχυση της οικονομίας όπως και του ανταγωνισμού. Οι μορφές της επιχειρηματικότητας διαφέρουν μεταξύ τους ανάλογα με το αντικείμενο απασχόλησης, με τα κίνητρα, με το μέγεθος της επιχείρησης και με την νομική μορφή των επιχειρήσεων.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρηματικότητα
Οικονομική ανάπτυξη
Επιχειρήσεις - Ανταγωνιστικότητα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.