Εναλλακτικό διεθνή τουρισμό στην Ελλάδα. Η περίπτωση των ιαματικών λουτρών Πόζαρ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2016 (EL)
Εναλλακτικό διεθνή τουρισμό στην Ελλάδα. Η περίπτωση των ιαματικών λουτρών Πόζαρ

Πέγιου, Χριστίνα

Ο τουρισμός είναι μία πηγή αγαθών και υπηρεσιών που προσφέρει μια τουριστική εμπειρία σε άτομα που οδεύουν σε κάποιο τουριστικό προορισμό με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών τους. Ο τουρισμός είναι μία τεράστια βιομηχανία παγκοσμίως που προσφέρει έσοδα και εργασία στον κόσμο. Σκοπός της παρούσας πτυχιακής είναι η παρουσίαση και ανάλυση του τουρισμού σε εθνικό επίπεδο για τα έτη 2014-2015 αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο για τα 2014-2015. Αναλυτικότερα γίνεται παρουσίαση όλων των μορφών τουρισμού και αναλύεται και ο παγκόσμιος τουρισμός για το 2015. Επίσης γίνεται παρουσίαση του Ιαματικού Τουρισμού με γενικά χαρακτηριστικά, καθώς και μια σύντομή περιγραφή της Υδροθεραπείας στον τομέα του Ιαματικού τουρισμού. Έπειτα γίνεται και η περιγραφή των Ιαματικών Λουτρών και η παρουσίαση της έρευνας που πραγματοποιείται στα Λουτρά Πόζαρ. Τέλος παρουσιάζονται τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την συλλογή στοιχείων.

Thesis
NonPeerReviewed

Εναλλακτικός τουρισμός
Ιαματικός τουρισμός
Ιαματικές πηγές

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2016-05


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.