Αξιολόγηση της εικόνας δυο πολιτικών προσώπων (Βαρουφάκη – Σόιμπλε)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2016 (EL)
Αξιολόγηση της εικόνας δυο πολιτικών προσώπων (Βαρουφάκη – Σόιμπλε)

Δημητριάδου, Ευθυμία

Στόχος της εργασίας μας είναι να μελετηθεί ο τρόπος με τον οποίο αξιολογείται η εικόνα δύο πολιτικών προσώπων. Στο θεωρητικό κομμάτι, η προσέγγιση του θέματος έγινε μέσω βιβλιογραφίας και επιστημονικών άρθρων, ενώ το ερευνητικό κομμάτι πραγματοποιήθηκε μέσω ποσοτικής έρευνας με ερωτηματολόγιο. Το κύριο συμπέρασμα της έρευνας μας είναι, ότι μέσα από τις απαντήσεις του δείγματος, φαίνεται η πολιτική ταυτότητα του καθενός από τους δύο πολιτικούς. Επίσης, σε κάποια σημεία, παρατηρείται η αγανάκτηση του κόσμου, όχι μόνο για τους δύο πολιτικούς, αλλά γενικά για όλους αυτούς που ανήκουν στο πολιτικό σύστημα. Τέλος, διακρίνεται, η διαφορά των απαντήσεων του δείγματος ανάμεσα στους δύο πολιτικούς.

Thesis
NonPeerReviewed

Πολιτική επικοινωνία - Ελλάδα
Μάρκετινγκ
Πολιτική

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2016-05


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.