Ποιοτικός έλεγχος θερμικά επεξεργασμένου γάλακτος

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2016 (EN)
Ποιοτικός έλεγχος θερμικά επεξεργασμένου γάλακτος

Παπαχριστοδούλου, Πηνελόπη

Στην παρούσα πτυχιακή εργασία, που εκπονήθηκε στο ερευνητικό εργαστήριο, του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στο παράρτημα της Φλώρινας – τμήμα Ε.Π.Ε.Α.Π, έγινε διερεύνηση πάνω στο αγελαδινό γάλα εμπορίου, με σκοπό μια γενικευμένη προσέγγιση της ποιότητας των γαλάτων του εμπορίου. Προκειμένου να ελεγχθούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του αγελαδινού γάλακτος, έγιναν οι παρακάτω αναλύσεις: λιποπεριεκτικότητα, περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, περιεκτικότητα σε λακτόζη, περιεκτικότητα σε στερεό υπόλειμμα, περιεκτικότητα σε Στερεό Υπόλειμμα Άνευ Λίπους (ΣΥΑΛ), ειδικό βάρος, σημείο πήξης, οξύτητα, pH, αλκαλική φωσφατάση, υπεροξειδάση, αντιβιοτικά, συνολικός αριθμός μικροοργανισμών (ΟΜΧ) και κολοβακτηρίδια.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποιοτικός έλεγχος
Γαλακτοκομία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2016


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)