Ποιοτικός έλεγχος θερμικά επεξεργασμένου γάλακτος

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2016 (EL)
Ποιοτικός έλεγχος θερμικά επεξεργασμένου γάλακτος

Παπαχριστοδούλου, Πηνελόπη

Στην παρούσα πτυχιακή εργασία, που εκπονήθηκε στο ερευνητικό εργαστήριο, του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στο παράρτημα της Φλώρινας – τμήμα Ε.Π.Ε.Α.Π, έγινε διερεύνηση πάνω στο αγελαδινό γάλα εμπορίου, με σκοπό μια γενικευμένη προσέγγιση της ποιότητας των γαλάτων του εμπορίου. Προκειμένου να ελεγχθούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του αγελαδινού γάλακτος, έγιναν οι παρακάτω αναλύσεις: λιποπεριεκτικότητα, περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, περιεκτικότητα σε λακτόζη, περιεκτικότητα σε στερεό υπόλειμμα, περιεκτικότητα σε Στερεό Υπόλειμμα Άνευ Λίπους (ΣΥΑΛ), ειδικό βάρος, σημείο πήξης, οξύτητα, pH, αλκαλική φωσφατάση, υπεροξειδάση, αντιβιοτικά, συνολικός αριθμός μικροοργανισμών (ΟΜΧ) και κολοβακτηρίδια.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποιοτικός έλεγχος
Γαλακτοκομία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2016


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.