Ο ρόλος της βιταμίνης Ε στην σύνθεση του κρέατος

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see item page
in the web site of the repository *
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2011 (EN)
Ο ρόλος της βιταμίνης Ε στην σύνθεση του κρέατος

Βελούδος, Γεώργιος

Η συγκεκριμένη εργασία αναφέρεται στο κρέας και στο ρόλο που παίζει η βιταμίνη Ε στη συντήρησή του. Πολλοί είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν τη συντήρηση του κρέατος κατά τα διάφορα στάδια της επεξεργασίας του. Εκτός από τη θετικό ρόλο που επιτελεί στον ανθρώπινο οργανισμό, όσον αφορά στη συντήρηση των τροφίμων, η βιταμίνη Ε αποτελεί ένα βασικό στοιχείο για την διατήρηση του χρώματος του κρέατος, καθώς εμποδίζει την οξείδωση των λιπών.

Thesis
NonPeerReviewed

Κρέας
Βιταμίνες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)