Τουριστική ανάπτυξη στην Ελλάδα: μελέτη περίπτωσης Θεσσαλονίκης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2016 (EL)
Τουριστική ανάπτυξη στην Ελλάδα: μελέτη περίπτωσης Θεσσαλονίκης

Τέρπας, Φίλιππος

Η εργασία αυτή αναφέρεται στην τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδος και πιο συγκεκριμένα στην μελέτη της περίπτωσης της Θεσσαλονίκης. Αυτά που θα μας απασχολήσουν στην εργασία, το αντικείμενο της έρευνας δηλαδή είναι ο βαθμός ικανοποίησης των επισκεπτών στην χώρα μας και πιο ειδικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης του νομού Μακεδονίας. Αρχικά εξετάζεται κατά πόσο οι ερωτηθέντες είναι ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από την φιλοξενία, τις εγκαταστάσεις, τις υποδομές της χώρας όπως π.χ. συγκοινωνίες ,αεροδρόμια, λιμάνια, μέσα μαζικής μεταφοράς και πιο συγκεκριμένα στην πόλη την οποία αναφέρεται η εργασία και επισκέφτηκαν οι τουρίστες δηλαδή η Θεσσαλονίκη. Πολύ συνοπτικά, τα βήματα τα οποία βοηθούν στην ανάπτυξη της πόλης αλλά και της χώρας ταυτόχρονα όπως είναι τα έργα τα οποία πρέπει να γίνουν που θα βοηθήσουν περισσότερο στην ανάπτυξη του τουρισμού.

Thesis
NonPeerReviewed

Τουρισμός
Τουριστική ανάπτυξη

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2016


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.