Ο αγροτικός τομέας και η συμβολή του στην ανάπτυξη στο Νομό Κιλκίς

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2016 (EL)
Ο αγροτικός τομέας και η συμβολή του στην ανάπτυξη στο Νομό Κιλκίς

Βασιλειάδης, Παναγιώτης

Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο ανάκαμψης και ανάπτυξης μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης. Ειδικότερα, από την περίοδο εμφάνισης της ύφεσης άρχισαν να σημειώνονται πολύ οδυνηρά αποτελέσματα στην αγορά και πλήθος κόσμου να βρίσκεται αντιμέτωπος με την ανεργία και τη φτώχεια. Ωστόσο, η Ελλάδα αποτελεί μία χώρα που βασίζεται στην αγροτική παραγωγή και στον τουρισμό. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επέλεξαν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής, καθώς η εύρεση εργασίας αποτελεί δύσκολη διαδικασία. Στα πλαίσια λοιπόν της εκπόνησης της παρούσας μελέτης κινήθηκε το ενδιαφέρον να γίνει παρουσίαση της αγροτικής οικονομίας στο χρόνο και συγκεκριμένα στην εξέλιξη της στον Ν. Κιλκίς. Πρόκειται για μία δευτερογενή βιβλιογραφική μελέτη, που εστιάζει στο να παρουσιάσει τα προϊόντα που παράγει ο τόπος και τα οφέλη που προσδίδει η ενασχόληση με τη γη στον αγρότη, αλλά και στο κράτος.

Thesis
NonPeerReviewed

Αγροτικά προϊόντα
Αγροτική ανάπτυξη - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2016


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.