Σχεδιασμός, ανάπτυξη, δημιουργία java δυναμικής εφαρμογής για κέντρα αισθητικής

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2016 (EL)
Σχεδιασμός, ανάπτυξη, δημιουργία java δυναμικής εφαρμογής για κέντρα αισθητικής

Σαγκαλίδου, Αναστασία

Τα τελευταία χρόνια η πληροφορική έχει εισχωρήσει και στα κέντρα αισθητικής. Με την χρήση διάφορων συστημάτων και εφαρμογών έχουν πλέον απλοποιηθεί κατά πολύ τα δεδομένα σε αρκετούς τομείς. Ειδικότερα, οι υπηρεσίες, το πελατολόγιο, τα ραντεβού, μπορούν να διαχειριστούν από ένα και μόνο σύστημα. Παραδείγματος χάρη για το πελατολόγιο υπάρχουν δυνατότητες διαχείρισης όπως είναι: το ιστορικό των επισκέψεων, η συχνότητα τους, το ιατρικό ιστορικό, κατηγοριοποίηση πελατών (φοιτητής, ιδιωτικός υπάλληλος, κλπ) ακόμα και ανάλυση προσώπου, σώματος και δέρματος. Παρατηρείτε λοιπόν ότι το λογισμικό για τα κέντρα αισθητικής έχει αναβαθμιστεί κατά πολύ και όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις τόσο θα εξελίσσονται και αυτά.

Thesis
NonPeerReviewed

Γλώσσες προγραμματισμού (Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές)
Βάσεις δεδομένων
Επιχειρήσεις - Πρόγραμμα ηλεκτρονικών υπολογιστών
Πληροφορική

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2016-12


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.