Μεταποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων: η κονσερβοποιία Σκύδρας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2015 (EL)
Μεταποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων: η κονσερβοποιία Σκύδρας

Τυριακίδης, Ευστάθιος Χ.

Στην εργασία αναδεικνύεται η αναγκαιότητα της μεταποίησης στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, τονίζεται το οικονομικό μέρος της μεταποίησης και γίνεται αναφορά στο εμπόριο αγροτικών προϊόντων. Επίσης, γίνεται αναφορά στο σημαντικό ρόλο του μάρκετινγκ στην επιτυχή λειτουργία μιας επιχείρησης. Τέλος, παρουσιάζεται η κονσερβοποιία Σκύδρας και συγκεκριμένα μελετάται η περίπτωση της εταιρείας «ΦΡΟΖΙΤΑ Α.Ε.Β.Ε.».

Thesis
NonPeerReviewed

Αγροτικά προϊόντα - Μάρκετινγκ
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.