Μεταποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων: η κονσερβοποιία Σκύδρας

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2015 (EL)
Μεταποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων: η κονσερβοποιία Σκύδρας

Τυριακίδης, Ευστάθιος Χ.

Στην εργασία αναδεικνύεται η αναγκαιότητα της μεταποίησης στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, τονίζεται το οικονομικό μέρος της μεταποίησης και γίνεται αναφορά στο εμπόριο αγροτικών προϊόντων. Επίσης, γίνεται αναφορά στο σημαντικό ρόλο του μάρκετινγκ στην επιτυχή λειτουργία μιας επιχείρησης. Τέλος, παρουσιάζεται η κονσερβοποιία Σκύδρας και συγκεκριμένα μελετάται η περίπτωση της εταιρείας «ΦΡΟΖΙΤΑ Α.Ε.Β.Ε.».

Thesis
NonPeerReviewed

Αγροτικά προϊόντα - Μάρκετινγκ
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.