Δημιουργία πολυμεσικής εφαρμογής τουριστικής προβολής και ενημέρωσης για το Νομό Καστοριάς

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Δημιουργία πολυμεσικής εφαρμογής τουριστικής προβολής και ενημέρωσης για το Νομό Καστοριάς

Φιλιός, Άγγελος-Αθανάσιος

Τα πολυμέσα έδωσαν νέα πνοή στα υπολογιστικά συστήματα και τα μετέτρεψαν από ψυχρά υπολογιστικά εργαλεία σε μέσα ψυχαγωγίας, μέσα διασκέδασης με εκπαιδευτικούς και επιμορφωτικούς στόχους, μέσα παροχής κάθε μορφής πληροφορίας και μέσα επικοινωνίας. Οι νέες τεχνολογίες μπορούν να προσφέρουν πολλές δυνατότητες στην τουριστική προβολή χωρών και περιοχών καθώς επίσης την άμεση παροχή πληροφοριών σε ενδιαφερόμενους επισκέπτες. Σκοπός της πτυχιακής εργασίας είναι η δημιουργία μιας πολυμεσικής εφαρμογής για την τουριστική προβολή και ενημέρωση για το νομό Καστοριάς στο σύνολο του καθώς και τις επιμέρους περιοχές του διαχωρισμένες κατά δήμους και κοινότητες. Κατά τη διάρκεια εκπόνησης της εργασίας και λαμβάνοντας υπόψη τους διαθέσιμους πόρους σε ανθρωποδυναμικό και μέσα έγινε προσπάθεια να ακολουθηθούν όλα τα στάδια παραγωγής μιας πολυμεσικής εφαρμογής, δηλαδή ανάλυση, σχεδίαση, ανάπτυξη, έλεγχος και διανομή. Για την περάτωση της εν λόγω εφαρμογής, χρησιμοποιήθηκαν μια σειρά προ-γραμμάτων τα οποία είναι το Photoshop® CS4 και το Lightroom® 2 για την επεξεργασία των φωτογραφιών και των εικόνων, το Premiere® CS4 για την επεξεργασία των βίντεο, το Soundbooth® CS4 για τη δημιουργία των ηχητικών εφέ και την επεξεργασία της μουσικής υπόκρουσης που συνοδεύει την εφαρμογή. Τέλος, όλη η εφαρμογή «στήθηκε» με την χρήση των συγγραφικών εργαλείων Director® MX2004 και Adobe Flash ® CS4.

Thesis
NonPeerReviewed

Τουρισμός
Πληροφορική - Τεχνολογία
Τουρισμός - Μάρκετινγκ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010-10


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.