Αμυντικές στρατηγικές των μικρομεσαίων επιχειρήσεων την περίοδο της οικονομικής κρίσης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2016 (EL)
Αμυντικές στρατηγικές των μικρομεσαίων επιχειρήσεων την περίοδο της οικονομικής κρίσης

Κώνστας, Παναγιώτης Ν.

Αρχικά, αναλύεται η χρηματοοικονομική κρίση στην Ελλάδα, όσον αφορά, τις μίκρο-μακροοικονομικές αιτίες της κρίσης, τα μεταρρυθμιστικά μέτρα και τις επιπτώσεις της λιτότητας. Στη συνέχεια, γίνεται αναφορά στα προβλήματα και τις δυσκολίες χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης και στις στρατηγικές που πρέπει να ακολουθήσουν για να ανακάμψουν. Συγκεκριμένα, αναλύονται οι στρατηγικές χρηματοοικονομικής διαχείρισης, η στρατηγική έρευνας και ανάπτυξης και η στρατηγική χρήσης του διαδικτύου. Τέλος, γίνεται αναφορά στην μεθοδολογία και τα ευρήματα της έρευνας, που πραγματοποιήθηκε με ερωτηματολόγιο και τηλεφωνική συνέντευξη, για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Thesis
NonPeerReviewed

Οικονομική κρίση
Επιχειρηματικός σχεδιασμός
Μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Στρατηγικός σχεδιασμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2016


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.