Ηλεκτρονικά μέσα και παρακολούθηση προσωπικής ζωής

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2016 (EL)
Ηλεκτρονικά μέσα και παρακολούθηση προσωπικής ζωής

Μήχου, Παναγιώτα Α.

Αρχικά, παρουσιάζεται η βασική ορολογία και η εξέλιξη των ηλεκτρονικών μέσων, ενώ στη συνέχεια, εξετάζεται η νομοθεσία με την οποία προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα διεθνώς και στην Ελλάδα. Επίσης, γίνεται αναφορά στις διακρίσεις των ηλεκτρονικών μέσων, στο σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιούνται και αναλύονται τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα από την χρήση του Διαδικτύου (Internet). Ακόμη, παρουσιάζονται τα βασικά χαρακτηριστικά, οι εφαρμογές και τα είδη των Μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social media) και παρατίθενται οι συνέπειες της χρήσης των ηλεκτρονικών μέσων (αλόγιστη χρήση, χρήση από ανήλικους κ.α.). Τέλος, αναφέρονται τα αποτελέσματα έρευνας με ερωτηματολόγιο, για την επιρροή της χρήσης του Διαδικτύου και των Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Thesis
NonPeerReviewed

Διαδίκτυο - Δίκαιο και Νομοθεσία
Κοινωνικά δίκτυα
Διαδίκτυο (Internet)
Προστασία προσωπικών δεδομένων

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2016


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.