Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2017 (EL)
World Of Warcraft

Φραγκούλης, Δημήτριος

Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι τα παιχνίδια που προϋποθέτουν την ύπαρξη και την υποστήριξη μιας ηλεκτρονικής συσκευής προκειμένου να πραγματοποιηθούν. Ο όρος MMORPG αναφέρεται σε μια υποκατηγορία των MMOs η οποία είναι τα παιχνίδια αφομοίωσης ρόλων (MMORPG - Massively Multiplayer Online Role Playing Games). Όπως είναι γνωστό, το World of Warcraft είναι ο “βασιλιάς” των mmorpg έχοντας προσελκύσει περίπου 8.5 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Είναι το τέταρτο παιχνίδι ψυχαγωγίας της Blizzard που τίθεται στον κόσμο Warcraft φαντασίας. Το League of Legends (LoL) αποτελεί ένα δημοφιλές multiplayer online παιχνίδι, το οποίο αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από την εταιρεία Riot Games. Το Lineage II είναι ένα MMORPG παιχνίδι αντοχής και στρατηγικής με απαράμιλλες μάχες παίκτη-εναντίον-παίκτη, με φόντο ένα εκπληκτικό σκηνικό απίστευτων πλασμάτων, αντίπαλων φατριών, πολιορκιών κάστρων και έναν ολοένα αυξανόμενο φανταστικό κόσμο. Ύστερα από εμπειρική έρευνα σε 50 χρήστες διαδικτυακών παιχνιδιών τα αποτελέσματα οι περισσότεροι χρήστες παίζουν World Of Warcraft και ακολουθεί το Lineage, τα περισσότερα άτομα παίζουν τα παιχνίδια αυτά για να περάσουν την ώρα τους, το μεγαλύτερο ποσοστό πιστεύει ότι τα mmorpg βοηθάνε πολύ στην κοινωνικοποίηση των ατόμων, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα mmorpg επηρεάζουν λίγο την γενικότερη ζωή του παίκτη αρνητικά, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα mmorpg συμβάλλουν πολύ στην απομόνωση του παίκτη και στην αποκοπή του από άλλες κοινωνικές μορφές ζωής, τέλος οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα mmorpg προκαλούν πολύ εθισμό.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές
Διαδίκτυο (Internet)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2017


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.