Κατασκευαστική ανάλυση κινητήρων εσωτερικής καύσης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2016 (EL)
Κατασκευαστική ανάλυση κινητήρων εσωτερικής καύσης

Τζιάλλας, Σπυρίδων Α.

Η παρούσα πτυχιακή εργασία εστιάζεται στα δομικά κατασκευαστική μέρη και στους εσωτερικούς μηχανισμούς των εμβολοφόρων παλινδρομικών κινητήρων εσωτερικής καύσης. Η ανάλυση εστιάζεται κυρίως στους κορμούς, στους στροφαλοφόρους, στους διωστήρες, στα έμβολα, στους δακτύλιους των εμβόλων, στους εκκεντροφόρους, στις κυλινδροκεφαλές, στις βαλβίδες και στις πολλαπλές εισαγωγής. Για κάθε τέτοιο στοιχείο της μηχανής περιγράφεται η κατασκευαστή διαδικασία, γίνεται η κατάλληλη τεχνική περιγραφή και κατηγοριοποίηση και αναλύονται εργαστηριακές τεχνικές μετρήσεων και ελέγχου. Σε κάθε επίπεδο το ενδιαφέρον εστιάστηκε στη σύγχρονη τεχνολογία και στις τελευταίες εξελίξεις σχεδιασμού και κατασκευής.

Thesis
NonPeerReviewed

Κινητήρες
Μηχανολογία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2016


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.