Δημιουργία εφαρμογής MediaPlayer για συσκευές Android

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2017 (EL)
Δημιουργία εφαρμογής MediaPlayer για συσκευές Android

Τάσσης-Φερνάντες, Δημήτριος-Αντώνιος

Στη χρονική περίοδο που διανύουμε ζούμε την επανάσταση των Smartphones η οποία έχει κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς ηλεκτρονικών ειδών και ο λόγος είναι ότι ένα Smartphone δεν αποτελεί απλό τηλέφωνο πλέον αλλά μια πολυχρηστική συσκευή που συνδυάζει πολλές τεχνολογίες και δυνατότητες μαζί. Στο παρελθόν αυτές τις τεχνολογίες τις συναντούσαμε μόνο από μη φορητές συσκευές είτε από συσκευές φορητές για κάποια συγκεκριμένη χρήση, όπως μια φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής. Μερικές από αυτές τις τεχνολογίες είναι και η αναπαραγωγή πολυμέσων. Σ’ αυτήν την εργασία θα παρουσιάσουμε μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί αυτές τις τεχνολογίες για να δώσει στο χρήστη τη δυνατότητα να μπορεί να διαχειριστεί διάφορα πολυμέσα της συσκευής του όπως μουσική, φωτογραφίες και βίντεο και θα δείξουμε την κατασκευή μιας εφαρμογής που βασίζεται σε Fragments και όχι σε Activities όπως είναι οι περισσότερες εφαρμογές στο Market.

Thesis
NonPeerReviewed

Κινητή τηλεφωνία
Γλώσσες προγραμματισμού (Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές)
Λειτουργικά συστήματα
Ασύρματη επικοινωνία, Συστήματα της

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2017-05


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.