δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
Καινοτόμα προϊόντα - ιδέες από νέες επιχειρήσεις τροφίμων
Αντικείμενο της μελέτης αποτέλεσε η μελέτη της κοινοτομίας των επιχειρήσεων. Η καινοτομία είναι αυτή που περικλείει τους όρους μοναδικότητα και διαφορετικότητα, είναι αυτή που στην εποχή μας δίνει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία είτε ν’ αλλάξει τη πορεία της εταιρίας του στην αγορά μη ακολουθώντας την «πυξίδα», την πεπατημένη δηλαδή, είτε τον βοηθά να κάνει τη διαφορά, να εισέλθει σε μια αγορά με επιτυχία προωθώντας κάτι νέο κάτι το διαφορετικό, κάτι το οποίο η αγορά δε γνώριζε, ή και αν γνώριζε δε μπορούσε να το έχει μέσα από μια εξελισσόμενη και συνεχής γραμμή παραγωγής.
Ν > Νέα προϊόντα - Μάνατζμεντ
Ε > Επιχειρηματικός σχεδιασμός
Τ > Τρόφιμα
Μ > Μάρκετινγκ
Τ > Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
Κ > Καινοτομία (επιχείρηση)
Σ > Στρατηγικός σχεδιασμός
Social Sciences ▶ Economics and Business Εμπόριο
(EL)
Τρόφιμα
Νέα προϊόντα - Μάνατζμεντ
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
Μάρκετινγκ
Επιχειρηματικός σχεδιασμός
Καινοτομία (επιχείρηση)
Στρατηγικός σχεδιασμός
Ελληνική γλώσσα
Πρώην Αυτόνομα Τμήματα > Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου (Καστοριά)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.