Η στροφή των νέων στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και στις σύγχρονες καλλιέργειες ως μοχλός ανάπτυξης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2017 (EL)
Η στροφή των νέων στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και στις σύγχρονες καλλιέργειες ως μοχλός ανάπτυξης

Γεωργιτζίκη, Θεοδοσία

Τα τελευταία χρόνια, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, της αύξησης της ανεργίας και των υψηλών υποχρεώσεων των πολιτών προς την πολιτεία, κινήθηκε το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων να επιστρέψουν στον τόπο καταγωγής τους και να ασχοληθούν με την παραγωγή σύγχρονων αγροτικών προϊόντων. Έτσι λοιπόν, με την παρούσα πτυχιακή εργασία επιχειρείται μία βιβλιογραφική έρευνα σχετικά με τη στροφή των νέων στις σύγχρονες καλλιέργειες στην Ελλάδα. Σκοπός της μελέτης είναι να παρουσιάσει τις σύγχρονες καλλιέργειες και τα οφέλη που προσδίδουν στην οικονομία. Ακόμη, η μελέτη εστιάζει στο να προσδιορίσει τι ήταν εκείνο που ώθησε τους νέους να στραφούν στην παραγωγή σύγχρονων αγροτικών προϊόντων και τι επιφυλάσσει το μέλλον για τις καλλιέργειες αυτές.

Thesis
NonPeerReviewed

Αγροτική ανάπτυξη
Αγροτική ζωή
Αγροτικά προϊόντα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2017-03


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.