Η δυναμική λήψης αποφάσεων και τα προβλήματα υλοποίησης των αποφάσεων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2016 (EL)
Η δυναμική λήψης αποφάσεων και τα προβλήματα υλοποίησης των αποφάσεων

Μαγδαλασίδου, Κριστίνα

Η διαδικασία της λήψης αποφάσεων είναι πολύ σημαντική για τη ζωή των ανθρώπων. Σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους έρχονται αντιμέτωποι με αποφάσεις παντός τύπου. Άλλες αποφάσεις είναι εύκολες και άλλες δύσκολες, άλλες έχουν μεγάλη σημασία και αντίκτυπο για τη ζωή των ατόμων και άλλες έχουν μικρότερη. Οι αποφάσεις επηρεάζονται από πάρα πολλούς παράγοντες, όπως την προσωπικότητα του κάθε ατόμου, το περιβάλλον που ζει και πολλούς άλλους. Επίσης κατά τη διαδικασία λήψης απόφασης υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επιδρούν αρνητικά όπως ο θυμός, ο φόβος η ανασφάλεια και άλλοι. Σημασία έχει να σταθμίζονται καλά όλες οι μεταβλητές να λαμβάνονται όλες οι πληροφορίες και να ελέγχονται όλες οι εναλλακτικές λύσεις. Και μετά από αυτά να παίρνεται σωστή για τη ζωή του ατόμου απόφαση. Όπως και να έχει είναι καλύτερα να ληφθεί μια απόφαση ακόμα κι αν αποδειχτεί λάθος παρά να μην ληφθεί καμιά απόφαση.

Thesis
NonPeerReviewed

Λήψη αποφάσεων

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2016-04


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.