Ανάλυση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαβούλευσης της Ε.Ε "Your Voice"

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2017 (EL)
Ανάλυση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαβούλευσης της Ε.Ε "Your Voice"

Καρακάση, Γεωργία

Στην παρούσα πτυχιακή εργασία γίνεται λόγος για την Ηλεκτρονική Διαβούλευση, ενώ διεισδύει στην πλατφόρμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης "Your Voice". Μέσω της Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης έρχεται στο προσκήνιο η Δημοκρατία, οι αρχές της, τα μοντέλα της και ιστορική αναδρομή αναφορικά με την προέλευσή της. Επιπλέον, γνωστοποιείται η εξοικείωση των νέων ανθρώπων με την τεχνολογία στην εποχή μας, γεγονός που καθιστά αναγκαία την παρουσία του διαδικτύου. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έκανε την αρχή, δημιουργώντας μία ιστοσελίδα, η οποία δίνει φωνή στους Ευρωπαίους πολίτες, συνομιλούν μεταξύ τους, θέτουν τις προτάσεις τους για σημαντικά ζητήματα και εν τέλει προσπαθούν να κάνουν την Ευρώπη καλύτερη και δικαιότερη.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονική διακυβέρνηση
Ευρωπαϊκή Ένωση - Πολιτική και διακυβέρνηση
Δημοκρατία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2017-05


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.