Η εξελικτική πορεία του ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω των smartphones και των tablets

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2017 (EL)
Η εξελικτική πορεία του ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω των smartphones και των tablets

Τρυψιανή, Μαρία

Το κινητό εμπόριο είναι μια υπηρεσία, όπως αυτή του ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία όμως διεξάγεται μέσα από κάποια κινητή συσκευή (π.χ. έξυπνα κινητά τηλέφωνα, tablets, κλπ). Για τη διεξαγωγή του κινητού εμπορίου θα πρέπει να γίνει χρήση ενός τηλεπικοινωνιακού ασύρματου δικτύου. Η λειτουργία του κινητού εμπορίου διαφέρει από αυτή του ηλεκτρονικού εμπορίου ειδικά ως προς τα χαρακτηριστικά και τις περιορισμένες συσκευές που χρησιμοποιεί. Τα διάφορα πρωτόκολλα ασύρματης εφαρμογής βοηθούν στην επικοινωνία αυτή μεταξύ συσκευών και διαδικτύου. Έτσι, διάφορες επιχειρήσεις άρχισαν να προσφέρουν προϊόντα τα οποία να ικανοποιούν τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των χρηστών, αλλά και την εξάπλωση της τεχνολογίας.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Κινητή τηλεφωνία
Επιχειρήσεις
Διαδίκτυο (Internet)
Ασύρματη επικοινωνία, Συστήματα της

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2017


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.