Σχεδιασμός, ανάπτυξη, δημιουργία converter PHP εφαρμογής

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2017 (EL)
Σχεδιασμός, ανάπτυξη, δημιουργία converter PHP εφαρμογής

Κουλούρης, Ιωάννης

Καθώς εξελίσσεται η τεχνολογία, εμφανίζονται συνεχώς όλο και περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές που μπορούν να αναπαράγουν πολυμέσα όπως τα έξυπνα κινητά (smartphones), οι βιντεοκάμερες, οι κονσόλες παιχνιδιών, έξυπνες τηλεοράσεις κ.α. Το πρόβλημα όμως που προκύπτει με όλες αυτές τις συσκευές είναι ότι δεν υποστηρίζουν όλα τα είδη αρχείων. Επίσης, παλαιότεροι τύποι αρχείων παύουν να αναγνωρίζονται από μελλοντικές συσκευές/προγράμματα με αποτέλεσμα να πρέπει να τα μετατρέψουμε σε άλλες μορφές ώστε να μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον. Έτσι λοιπόν, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα συμβατότητας μεταξύ των συσκευών γίνεται χρήση των εφαρμογών μετατροπής αρχείων. Αυτές οι εφαρμογές μας δίνουν τη δυνατότητα όχι μόνο να μετατρέπουμε τα αρχεία σε διάφορες μορφοποιήσεις, αλλά επιπλέων να μειώσουμε το μέγεθός τους, πράγμα που είναι πολύ χρήσιμο μιας και στην εποχή μας σχεδόν τα πάντα αποθηκεύονται σε ψηφιακή μορφή.

Thesis
NonPeerReviewed

Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Ψηφιακή επικοινωνία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2017-05


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.