Πράσινη επιχειρηματικότητα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2016 (EL)
Πράσινη επιχειρηματικότητα

Καλατοζισβίλι, Μάριαμ Λ.

Στην εργασία γίνεται αναφορά στην έννοια της πράσινης επιχειρηματικότητας και παρουσιάζεται ένα μεγάλο μέρος από το εύρος των σύγχρονων εφαρμογών της. Μελετώντας την πληθώρα αυτών των εφαρμογών βλέπουμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα, αναδυόμενη μορφή οικονομικής δραστηριότητας, η οποία τώρα αρχίζει να κάνει τα πρώτα της βήματα. Βήματα διστακτικά μέχρι στιγμής, αλλά με ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον. Όσες επιχειρήσεις καταφέρουν να αντιληφθούν εγκαίρως τα μηνύματα των καιρών και να υιοθετήσουν τις επιταγές της πράσινης επιχειρηματικότητας, κατανοώντας ότι η βιωσιμότητά τους περνά μέσα από την ευημερία του περιβάλλοντος, προβλέπεται να είναι οι πρωταγωνιστές στις αγορές του αύριο.

Thesis
NonPeerReviewed

Αειφορική ανάπτυξη

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2016


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.