Πολυμερή και διακόσμηση

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Πολυμερή και διακόσμηση

Τιάλιος, Παναγιώτης Ι.

Αρχικά, παρουσιάζεται η σημασία των πολυμερών και τα είδη στα οποία διακρίνονται, ενώ δίνεται ο ορισμός της διακόσμησης και η σημασία της στην καθημερινότητα. Στη συνέχεια, γίνεται ανάλυση των πολυμερών, δίνονται οι βασικοί ορισμοί, η ταξινόμησή τους, ενώ παρουσιάζεται η χρήση τους στη διακόσμηση (αυτοκινητοβιομηχανία, συσκευασία, διάφορα αντικείμενα). Επίσης, παρουσιάζονται τρόποι διακόσμησης συσκευασίας όπως, η λιθογραφία, η γκραβούρα, η τρισδιάστατη εκτύπωση και ο τρόπος παρασκευής πολυμερικού πηλού. Τέλος, γίνεται αναφορά στην ανακύκλωση των πολυμερών, στη συλλογή και αξιοποίηση των πλαστικών αποβλήτων, στη χρήση των διασπώμενων (βιοδιασπώμενων) πολυμερών και στους τρόπους διακόσμησης από ανακυκλωμένα υλικά.

Thesis
NonPeerReviewed

Πολυμερή
Διακόσμηση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.