Σύγχρονος Έλληνας και τζόγος: μανία εύκολου πλουτισμού

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2017 (EL)
Σύγχρονος Έλληνας και τζόγος: μανία εύκολου πλουτισμού

Χριστιανίδης, Γεώργιος Μ.

Η παρούσα εργασία ασχολείται με το φαινόμενο του τζόγου στη σύγχρονη κοινωνία και κατά πόσο αυτό έχει συμβάλει στην παγκόσμια κρίση που βιώνουμε σήμερα. Αρχικά, επιχειρείται μια σύντομη ιστορική αναδρομή στα τυχερά παιχνίδια στην αρχαιότητα και στη συνέχεια εξετάζεται η εξέλιξή τους ανά τους αιώνες. Στη συνέχεια αναλύονται διεξοδικά θέματα όπως η νομιμότητα και η δικαιοσύνη των τυχερών παιχνιδιών, καθώς και οι διάφορες μορφές τζόγου. Στόχος της εργασίας είναι να ενημερώσει σχετικά με τον τζόγο στη χώρα μας, να αναφέρει τις συνέπειες του εθισμού, να εξετάσουμε τις μορφές που προτιμούν οι Έλληνες, και τέλος, να καταλάβουμε πως από την παγκόσμια οικονομική κρίση, κερδισμένες είναι μόνο οι στοιχηματικές εταιρίες (online και μη), τα καζίνο καθώς και οι εταιρίες τυχερών παιγνίων.

Thesis
NonPeerReviewed

Χρήμα
Κερδοσκοπία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2017


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.