Αξιολόγηση διαλογών φασολιού για απόδοση σε συνθήκες χαμηλών εισροών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2017 (EL)
Αξιολόγηση διαλογών φασολιού για απόδοση σε συνθήκες χαμηλών εισροών

Χατζηαποστόλου, Ηλιάνα
Καρυπίδου, Αφροδίτη

Σκοπός της εργασίας αυτής είναι η αξιολόγηση ποικιλιών φασολιού όσον αφορά τις αποδόσεις ξηρών σπερμάτων κάτω από συνθήκες χαμηλών εισροών . Αξιολογήθηκαν 3 ποικιλίες φασολιού (Π-479, Π-445, Π-615) ως προς την συνολική παραγωγικότητα των ξηρών σπερμάτων και στην συνέχεια ως προς ορισμένα ποιοτικά κριτήρια. Η διαδικασία του πειράματος που διεξήχθη καθώς και τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων έγιναν στο Αγρόκτημα και τα εργαστήρια του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας της Φλώρινας το έτος 2016. Και για τις τρείς ποικιλίες υπολογίστηκε η επί % υγρασία, η επί % περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη των ξηρών σπερμάτων. Επίσης έγινε διαλογή ατομικών φυτών και από τις τρείς ποικιλίες, με κριτήριο τις καλύτερες αποδόσεις.

Thesis
NonPeerReviewed

Φασόλια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2017


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.