δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
Οργάνωση και λειτουργία σύγχρονου βιομηχανικού σφαγείου
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της παρούσας εργασίας βρίσκεται η διαδικασία σφαγής των βοοειδών, των αιγοπροβάτων και των χοίρων, καθώς και η διαχείριση των παραπροϊόντων και ο τεμαχισμός των σφάγιων. Αρχικά παρουσιάζονται οι τρόποι αναισθητοποίησης των ζώων, ενώ στη συνέχεια αναλύεται ο τεμαχισμός των σφάγιων και η αξιοποίηση των παραπροϊόντων και υποπροϊόντων. Στη συνέχεια ακολουθεί η μελέτη της ψύξης και κατάψυξης των σφάγιων και στο τέλος της εργασίας δίνεται έμφαση στα νοσήματα των σφάγιων ζώων
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.