Σύγκριση της ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-banking) των ελληνικών τραπεζών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2017 (EL)
Σύγκριση της ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-banking) των ελληνικών τραπεζών

Ιμέρι, Ιωάννης Γ.
Φεσατίδης, Ιωάννης Ι.

Στη σύγχρονη εποχή που διανύουμε, εξαιτίας των οικονομικών, κοινωνικών, πολιτικών και τεχνολογικών εξελίξεων, η ηλεκτρονική τραπεζική παρέχεται από όλες τις τράπεζες, όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Αρκετοί τραπεζικοί πελάτες επιλέγουν τη χρήση της, διότι έτσι εξοικονομούν αρκετό χρόνο όπως επίσης και χρήμα. Ωστόσο, η χρήση της παρουσιάζει και κινδύνους και έτσι είναι μείζονος σημασίας να υπάρχει ασφάλεια στις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Σε ότι αφορά στην Ελλάδα, όλα τα τραπεζικά ιδρύματα παρέχουν κατά κόρον υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής και στην παρούσα εργασία θα παρουσιαστεί η χρήση τους από την Εθνική Τράπεζα, τη Eurobank, την Τράπεζα Πειραιώς και την Alphabank.

Thesis
NonPeerReviewed

Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες
Ηλεκτρονική τραπεζική

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2017


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.