Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων έτοιμου φαγητού και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή

This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia   

Repository :
@naktisis   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων έτοιμου φαγητού και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή

Παπαϊωάννου, Νικόλαος

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2009

2009


Η εταιρεία ΧΟΥΤΟΣ CATERING A.E. ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το έτος 1983 και έχει ως κύριες δραστηριότητές της τη μελέτη και προβολή της ελληνικής κουζίνας. Δραστηριοποιείται στην επιμέλεια, διανομή, παρασκευή και διάθεση γευμάτων για συνεστιάσεις (catering).Διαθέτει πέντε εργαστήρια παρασκευής τροφίμων, δύο στη Θεσσαλονίκη, ένα στο Βόλο, ένα στην Αλεξανδρούπολη και ένα στην Κομοτηνή. Στην παρούσα πτυχιακή εργασία, αρχικά, περιγράφονται οι εγκαταστάσεις προετοιμασίας του φαγητού, στη συνέχεια αναφέρεται η προέλευση των πρώτων υλών, η διαδικασία της δειγματοληψία και πώς γίνεται ο ποιοτικός έλεγχος. Παρακάτω αναλύεται βήμα προς βήμα η διαδικασία της ετοιμασίας του φαγητού. Στο επόμενο κεφάλαιο καταγράφονται οι παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του φαγητού. Στο τελευταίο κεφάλαιο αναλύεται ο τρόπος εφαρμογής του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας (HACCP) και παρατίθενται τα συμπεράσματα της μελέτης.

Κ > Καταναλωτές - Προστασία - Δίκαιο και νομοθεσία
Τ > Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
Π > Ποιοτικός έλεγχος

Καταναλωτές - Προστασία - Δίκαιο και νομοθεσία
Ποιοτικός έλεγχος
Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας

Greek

Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)