Κατάρτιση απολογισμού, προϋπολογισμού βιομηχανικής Α.Ε., εισηγμένης στο χρηματιστήριο (Μ.Ι. Μαϊλης Α.Ε.)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Κατάρτιση απολογισμού, προϋπολογισμού βιομηχανικής Α.Ε., εισηγμένης στο χρηματιστήριο (Μ.Ι. Μαϊλης Α.Ε.)

Τριανταφύλλου, Χρήστος
Μόκας, Στέφανος

Η εποχή που ζούμε είναι γεμάτη απαιτήσεις. Καθημερινά εμφανίζονται νέες προκλήσεις και αυτό αποτελεί μια πραγματικότητα που προβληματίζει τις διοικήσεις των οικονομικών οργανισμών και τις φέρνει αντιμέτωπες με το παγκόσμιο σκηνικό αναζητώντας συνεχώς επιτακτικές λύσεις μέσω σύγχρονων τρόπων άσκησης της διοίκησης. Γνωρίζοντας όλα αυτά οι εταιρείες καλούνται να βρίσκονται σε συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των οικονομικών τους στοιχείων, πράγμα που αποτελεί και ένα από τα βασικότερα στοιχεία για την επιτυχημένη πορεία μιας επιχείρησης. Ένα πολύ ισχυρό τμήμα της αλυσίδας της επιτυχίας μιας επιχείρησης είναι και η γνώση και η πρόβλεψη των αναγκών και των απαιτήσεων της βραχυχρόνια και μακροχρόνια. Η διαδικασία κατάρτισης αναλυτικά των στοιχείων των επιχειρήσεων ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δηλαδή η διαδικασία κατάρτισης των απολογισμών και των προγραμματισμένων προϋπολογισμών. Με τη μέθοδο αυτή κάθε επιχείρηση αποσκοπεί στο να εκμεταλλευτεί τα στοιχεία που προκύπτουν για τη βελτίωση της παραγωγής έτσι ώστε να μεγιστοποιείται το κέρδος και να ελαχιστοποιούνται οι αποκλίσεις που αποφέρουν ζημιές στις επιχειρήσεις.

Thesis
NonPeerReviewed

Εταιρείες - Διοίκηση και οργάνωση
Ανώνυμες εταιρίες - Δίκαιο και νομοθεσία - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.