Συγκριτική ανάλυση του βιομηχανικού catering και του κλάδου των έτοιμων φαγητών στην Ελλάδα

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2009 (EN)
Συγκριτική ανάλυση του βιομηχανικού catering και του κλάδου των έτοιμων φαγητών στην Ελλάδα

Πατούσης, Ιωάννης

Ο κλάδος του catering συνολικά έχει παρουσιάσει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια. Οι σημαντικότεροι προσδιοριστικοί παράγοντες ζήτησης και κυριότεροι λόγοι για την ανάπτυξη του βιομηχανικού catering αποτελούν, η αύξηση του τουρισμού, οι νέες τάσεις και ανάγκες διατροφής ακόμα και στους επαγγελματικούς χώρους και το αυξημένο κόστος παρασκευής φαγητού για μικρές μονάδες. Στον τομέα του βιομηχανικού catering, δραστηριοποιούνται κυρίως εξειδικευμένες επιχειρήσεις. Αναφέρεται ότι αρκετές επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες catering, δραστηριοποιούνται σε περισσότερους από έναν τομείς, εκμεταλλευόμενες την τεχνογνωσία τους στο χώρο και την υψηλή παραγωγική τους δυναμικότητα. O μέσος ετήσιος ρυθμός μεταβολής της αγοράς του βιομηχανικού catering (13,6%), είναι ο μεγαλύτερος σε σχέση με τους υπόλοιπους τομείς catering.

Thesis
NonPeerReviewed

Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
Εστιατόρια, ταβέρνες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)