Συγκριτική ανάλυση του βιομηχανικού catering και του κλάδου των έτοιμων φαγητών στην Ελλάδα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Συγκριτική ανάλυση του βιομηχανικού catering και του κλάδου των έτοιμων φαγητών στην Ελλάδα

Πατούσης, Ιωάννης

Ο κλάδος του catering συνολικά έχει παρουσιάσει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια. Οι σημαντικότεροι προσδιοριστικοί παράγοντες ζήτησης και κυριότεροι λόγοι για την ανάπτυξη του βιομηχανικού catering αποτελούν, η αύξηση του τουρισμού, οι νέες τάσεις και ανάγκες διατροφής ακόμα και στους επαγγελματικούς χώρους και το αυξημένο κόστος παρασκευής φαγητού για μικρές μονάδες. Στον τομέα του βιομηχανικού catering, δραστηριοποιούνται κυρίως εξειδικευμένες επιχειρήσεις. Αναφέρεται ότι αρκετές επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες catering, δραστηριοποιούνται σε περισσότερους από έναν τομείς, εκμεταλλευόμενες την τεχνογνωσία τους στο χώρο και την υψηλή παραγωγική τους δυναμικότητα. O μέσος ετήσιος ρυθμός μεταβολής της αγοράς του βιομηχανικού catering (13,6%), είναι ο μεγαλύτερος σε σχέση με τους υπόλοιπους τομείς catering.

Thesis
NonPeerReviewed

Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
Εστιατόρια, ταβέρνες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.