Παραγωγή, ποιότητα βιολογικού ελαιόλαδου και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see item page
in the web site of the repository *
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2009 (EN)
Παραγωγή, ποιότητα βιολογικού ελαιόλαδου και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή

Πλατανίτης, Γεώργιος

Στο πτυχική που ακολουθεί περιγράφεται για το Νομό Ηλείας, η διαδικασία καλλιέργειας της βιολογικής ελιάς, οι τρόποι που γίνεται η συγκομιδή του βιολογικού ελαιοκάρπου, όλη η διαδικασία της επεξεργασίας του καρπού για να μας δώσει το βιολογικό ελαιόλαδο καθώς και όλα εκείνα τα στοιχεία που το καθιστούν αναντικατάστατο για την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού. Επίσης περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο γίνεται ο έλεγχος του βιολογικού ελαιολάδου, η ανάγκη χρησιμοποίησης του συστήματος διασφάλισης HACCP και πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα του βιολογικό ελαιολάδου από την χρησιμοποίηση του συστήματος αυτού. Ένα άλλο θέμα που αναφέρεται είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί του βιολογικού ελαιολάδου, καθώς και τρόποι για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων σε ότι έχει σχέση με το βιολογικό ελαιόλαδο.

Thesis
NonPeerReviewed

Ελαιοτριβεία
Ποιοτικός έλεγχος
Ελαιόλαδο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)