Ποιοτικός έλεγχος σιτηρών και αλεύρων

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see item page
in the web site of the repository *
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2009 (EN)
Ποιοτικός έλεγχος σιτηρών και αλεύρων

Ρεπάνου, Ελισάβετ

Αντικείμενο της παρούσας εργασίας αποτελεί ο ποιοτικός έλεγχος των σιτηρών και αλεύρων και αποτελείται από πέντε κεφάλαια. Στο πρώτο κεφάλαιο δίνονται πληροφορίες για τα σιτηρά, ενώ στα επόμενα γίνεται αναφορά στη δειγματοληψία και την ποιοτική εξέταση των σιτηρών. Στη συνέχεια περιγράφεται συνοπτικά η άλεση και οι τύποι αλεύρων που παράγονται. Ακολουθεί η περιγραφή των ελέγχων ποιότητας που διεξάγονται στα άλευρα (προσδιορισμός υγρής γλουτένης, δοκιμή τιμής καθιζήσεως, test προσδιορισμού αριθμού πτώσεως (falling number) ή (test hagberg), φαρινογράφημα, εξτενσογράφημα και αμυλογράφημα.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποιοτικός έλεγχος
Σιτηρά

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)