Αγροτική ανάπτυξη του Νομού Κοζάνης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Αγροτική ανάπτυξη του Νομού Κοζάνης

Σαμαρά, Αναστασία

Αναμφισβήτητα η αγροτική ανάπτυξη είναι ένα θέμα που απασχολεί κάθε κυβέρνηση και παίζει πρωτεύοντα ρόλο σε κάθε κυβερνητική πολιτική. Οι αγρότες αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Ελλάδας και παράλληλα και το αδύνατο σημείο της, αφού κατά βάση η Ελλάδα είναι μια αγροτική χώρα. Σε ένα τέτοιο καίριο θέμα η κυβέρνηση, της Ελλάδας αλλά και η Ε.Ε (Ευρωπαϊκή Ένωση) παρεμβαίνουν και προσφέρουν βοήθεια, ώστε να λυθούν τα προβλήματα των αγροτών αλλά και να βάλουν τις βάσεις για την αγροτική ανάπτυξη, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και κάθε χώρας μέλους. Στην πτυχιακή εργασία που ακολουθεί παρουσιάζεται η ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών του νομού Κοζάνης αλλά και μερικά από τα ποιο γνωστά προϊόντα που παράγει ο νομός. Επίσης στη παρούσα εργασία αναφέρονται τα έργα αποκατάστασης του περιβάλλοντος αλλά και στις προοπτικές ανάπτυξης αγροτικών εκμεταλλεύσεων που πραγματοποιούνται από τον Τομέα Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας.

Thesis
NonPeerReviewed

Αγροτική ανάπτυξη
Επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.