Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Τραπεζικό marketing

Τσέτσου, Ελένη

Οι εξελίξεις στο χώρο των τραπεζών τα τελευταία χρόνια είναι σημαντική μετά τη ένταξη της Ελλάδας στην Ε.Ο.Κ και την εισαγωγή του ΕΥΡΩ σαν νόμισμα σε συνδυασμό με την πτώση του πληθωρισμού και των επιτοκίων , τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές τραπεζών οι οποίες έλαβαν χώρα τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει ριζικά το τοπίο στη Ελλάδα και την Ελληνική οικονομία και την τραπεζική αγορά. Έτσι τα τελευταία χρόνια στον χώρο τον τραπεζών ,αρχίζει να εμφανίζεται η ανάγκη για χρήση των τεχνικών του MARKETING και της Έρευνας αγοράς. Οι εξελίξεις μάλιστα είναι τόσο γρήγορες ώστε με δυσκολία προλαβαίνουμε τις εξελίξεις. Έτσι ο πολλαπλασιασμός των γνώσεων σε συνδυασμό με τον περιορισμένο ατομικό χρόνο επιβάλλουν μια αυστηρή επιλογή των γνώσεων τις οποίες ο κάθε ένας επιζητεί, δεν είναι βέβαια μόνο οι εξελίξεις στις τράπεζες αλλά και οι εξελίξεις στον τομέα του Μarketing το οποίο ήδη γίνεται απαραίτητο εργαλείο σε όλες τις επιχειρήσεις , δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για απασχόληση και θέσεις εργασίας στους ειδικούς που συνδυάζουν πάντα γνώσεις Η/Υ και αγγλικής γλώσσας . παρατηρούμε επίσης πολλά τμήματα marketing και Διοίκησης Επιχειρήσεων έχουν γίνει περιζήτητα τα τελευταία χρόνια.

Thesis
NonPeerReviewed

Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες
Μάρκετινγκ - Διοίκηση και οργάνωση
Τραπεζικές καταθέσεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.