Δημοτική Επιχείρηση Ενεργού Πολεοδομίας Κοζάνης (Δ.ΕΠ.Ε.ΠΟ.Κ.Α.Ε.): παρουσίαση της ανώνυμης εταιρείας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Δημοτική Επιχείρηση Ενεργού Πολεοδομίας Κοζάνης (Δ.ΕΠ.Ε.ΠΟ.Κ.Α.Ε.): παρουσίαση της ανώνυμης εταιρείας

Σερίφη, Θεοπίστη

Παρουσιάζεται η Δημοτική Επιχείρηση Ενεργού Πολεοδομίας Κοζάνης Ανώνυμη Εταιρεία που έχει ιδρυθεί με την συνεργασία του Δήμου Κοζάνης και της Αναπτυξιακής Κοζάνης Α.Ε είναι μια εταιρεία μικτής οικονομίας και διέπεται από το καθεστώς των Νόμων των ανωνύμων εταιρειών και ταυτόχρονη τήρηση του ισχύοντος Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων. Ο ρόλος της είναι η δημιουργία ενός πρότυπου οικισμού στην Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας Κοζάνης στην περιοχή «ΠΑΙΑΜΠΟΡΟ». Ο οικισμός αυτός είναι σχεδιασμένος με τις πιο σύγχρονες πολεοδομικές αρχές και την ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογικών και ευρυζωνικών υπηρεσιών. Ευθύνη της Δ.ΕΠ.Ε.ΠΟ.Κ.Α.Ε. είναι η μελέτη και η κατασκευή έργων τεχνικής και κοινωνικής υποδομής όπως (δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης, πλατείες, σχολεία), η διαμόρφωση του περιβάλλοντος και η κατασκευή έτοιμων κατοικιών, κτιρίων που προορίζονται για επαγγελματική και τουριστική χρήση καθώς και για χώρους αναψυχής. Στόχος της εταιρείας η σωστή ανάπτυξη της περιοχής και η αναβάθμιση των υπηρεσιών των νέων τεχνολογιών. Όραμα της εταιρείας είναι η απόδοση στους πολίτες της περιοχής ενός κέντρου πολιτισμού, νέων τεχνολογιών, ψυχαγωγίας, τουρισμού, αναψυχής και κατοικίας.

Thesis
NonPeerReviewed

Δημοτικές επιχειρήσεις
Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Πολεοδομία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.