Έρευνα καταναλωτικής συμπεριφοράς καπνιστών η περίπτωση του Σχηματαρίου Βοιωτίας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Έρευνα καταναλωτικής συμπεριφοράς καπνιστών η περίπτωση του Σχηματαρίου Βοιωτίας

Πανσελήνας, Δημήτριος

Το κάπνισμα είναι μια συνήθεια, που ξαφνίζει και αναστατώνει τον ανθρώπινο οργανισμό, τον δυσκολεύει και τον καταπονεί μέχρι να τον υιοθετήσει, διότι είναι ξένη προς τις φυσιολογικές, βιολογικές λειτουργίες του οργανισμού. Η ερευνητική αυτή εργασία πραγματοποιήθηκε για να μπορέσει να κατανοήσει τους λόγους για τους οποίους κάποιος ξεκινάει το κάπνισμα, τι πιστεύουν οι ίδιοι οι καπνιστές για αυτό, πως νιώθει ο ίδιος ο καπνιστής και αρκετές άλλες ερωτήσεις που αναφέρονται στο κάπνισμα. Η δημιουργία ενός ερωτηματολογίου, που συμπληρώθηκε από κατοίκους του δήμου Σχηματαρίου, βοήθησε στην διεξαγωγή των αποτελεσμάτων τα οποία συγκρίθηκαν μεταξύ τους και έτσι βρέθηκαν τα τελικά συμπεράσματα, τα οποία θα βοηθήσουν πολύ καθώς, η βιβλιογραφία ήταν ελλιπής και η παρούσα εργασία θα συνδράμει σε όσους θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα την καταναλωτική συμπεριφορά των καπνιστών.

Thesis
NonPeerReviewed

Καπνός (Φυτό) - Βιομηχανία και εμπόριο
Καταναλωτική συμπεριφορά

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.