Συμβολή εις την τεχνολογίαν της κονσερβοποιημένης σαρδέλλας

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Συμβολή εις την τεχνολογίαν της κονσερβοποιημένης σαρδέλλας

Παπαναστασίου, Δημήτριος

Διατριβή επί Υφηγεσία / Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών

1970-02-13


Πρόκειται για Διατριβή επί Υφηγεσία που υποβλήθηκε στην Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών (ΑΓΣΑ). Η Βιβλιοθήκη διαθέτει σε ξεχωριστή συλλογή μόνο το έντυπο αρχείο.


Σαρδέλα
Κονσερβοποιημένη σαρδέλα
Κονσερβοποίηση
Βιολογική αξία
ΑΓΣΑ ΔεΥ ΠΑΠ

Ελληνική γλώσσα





*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.