Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
E-Locus Ιδρυματικό Καταθετήριο
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2019 (EL)

Τόποι : αντίδωρα στον Παντελή Μπασάκο

Φιλοσοφική Σχολή

Φαράκλας, Γιώργος, 1962
Κιντή, Βάσω
Μπάλλα, Χλόη, 1966

Ο συλλογικός τόμος Τόποι: Αντίδωρα στον Παντελή Μπασάκο περιλαμβάνει είκοσι τρεις πρωτότυπες συμβολές φίλων, συναδέλφων και μαθητών του τιμώμενου στα πεδία της φιλοσοφίας και της θεωρίας του επιχειρήματος, που ο ίδιος υπηρέτησε με τρόπο συστηματικό και γνήσιο, ως πανεπιστημιακός δάσκαλος και ερευνητής, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο καθώς και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Τα κείμενα οργανώνονται σε τέσσερις ενότητες: "Κρίση και επιχείρημα", "Λόγος και δημοκρατία", "Ρητορική και διαλεκτική στους αρχαίους", "Ρητορική και διαλεκτική στους νεότερους", και υπογράφονται από τους: Παύλο Σούρλα, Γιάννη Α. Τασόπουλο, Φώτη Παπαγεωργίου, Κώστα Περεζού, Αφροδίτη Θεοδωρακάκου, Γρηγόρη Μολύβα, Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου, Βίκυ Ιακώβου, Σωτήρη Βανδώρο, Βασίλη Κάλφα, Χλόη Μπάλλα, Κατερίνα Ιεροδιακόνου, Μαρία Πρωτοπαπά-Μαρνέλη, Βούλα Τσούνα, Άννα Τηγάνη, Παύλο Καλλιγά, Έμιλυ Κρητικού, Βάσω Κιντή, Γεράσιμο Κουζέλη, Παναγιώτη Πούλο, Γιώργο Καράμπελα, Γιώργο Φαράκλα και Στέλιο Βιρβιδάκη. Ο τόμος κλείνει με μια συνέντευξη του Παντελή Μπασάκου. (EL)

text
Τύπος Εργασίας--Δημοσιεύσεις

Μπασάκος, Παντελής, 1947-
Philosophy


Ελληνική γλώσσα

2019


Σχολή/Τμήμα--Φιλοσοφική Σχολή--Εκδόσεις Φιλοσοφικής Σχολής--Δημοσιεύσεις




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.