Ανάλυση και διατροφική αξιολόγηση του ελαιολάδου με τη μέθοδο Rancimat

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο   

Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Ανάλυση και διατροφική αξιολόγηση του ελαιολάδου με τη μέθοδο Rancimat

Αλεξίου, Μαρία

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

2001


Διαιτολογία (Γενικά)
Ανάλυση και σύνθεση τροφίμων, Μέθοδοι
Διατροφή (Γενικά). DRI’s

διατροφική αξία
ανάλυση
μέθοδος Rancimat
Ελαιόλαδο

Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής

Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.