Ανάλυση και διατροφική αξιολόγηση του ελαιολάδου με τη μέθοδο Rancimat

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2001 (EL)

Ανάλυση και διατροφική αξιολόγηση του ελαιολάδου με τη μέθοδο Rancimat

Αλεξίου, Μαρία

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

διατροφική αξία
ανάλυση
μέθοδος Rancimat
Ελαιόλαδο


2001


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.