Ανάλυση και διατροφική αξιολόγηση του ελαιολάδου με τη μέθοδο Rancimat

This item is provided by the institution :
Harokopio University   

Repository :
Library and Information Center ESTIA   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Ανάλυση και διατροφική αξιολόγηση του ελαιολάδου με τη μέθοδο Rancimat

Αλεξίου, Μαρία

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

2001


Διαιτολογία (Γενικά)
Ανάλυση και σύνθεση τροφίμων, Μέθοδοι
Διατροφή (Γενικά). DRI’s

διατροφική αξία
ανάλυση
μέθοδος Rancimat
Ελαιόλαδο

Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής

Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)