Σχεδιασμός και ανάπτυξη συστήματος Betting Arbitrage

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2014 (EL)

Σχεδιασμός και ανάπτυξη συστήματος Betting Arbitrage

Βολάκης, Γιώργος

Η αγορά του αθλητικού στοιχήματος αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο κερδοφόρες αγορές παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των στοιχηματικών εταιριών που υπάρχουν στο διαδίκτυο έχει αυξηθεί δραματικά προσφέροντας στους παίχτες μια πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών και στοιχηματικών αποδόσεων.Η μεγάλη αυτή αύξηση των διαθέσιμων επιλογών που έχουν στη διάθεση τους οι παίχτες συνέβαλλε στην εμφάνιση διαφόρων στρατηγικών πάνω στον τρόπο πονταρίσματος ,οι οποίες υπόσχονται να ελαχιστοποιήσουν το χρηματικό ρίσκο του εκάστοτε παίχτη. Η παρούσα πτυχιακή εργασία αναφέρεται στην οικονομική έννοια του Arbitrage όταν αυτή εφαρμόζεται στο στοίχημα. Εφαρμόζοντας αυτή την έννοια των οικονομικών στο στοίχημα προκύπτει η στρατηγική Betting Arbitrage, την οποία εμείς πραγματευόμαστε. Επίσης αναφέρεται στην ανάπτυξη ενός πληροφοριακού συστήματος με σκοπό τη συνδυασμένη αναζήτηση σε στοιχηματικές εταιρίες για πιθανές ευκαιρίες Arbitrage.Αρχικά παρουσιάζονται κάποιες βασικές έννοιες του στοιχήματος σε αθλητικά γεγονότα και γίνεται ανάλυση των ευκαιριών Betting Arbitrage και στον τρόπο που θεωρητικά μετατρέπουν το στοίχημα σε μια επιχείρηση με μηδενικό ρίσκο. Στη συνέχεια γίνεται περιγραφή του περιθωρίου κέρδους(profit margin) και η παρουσίαση στατιστικών στοιχείων της διακύμανσης του περιθωρίου κέρδους και του κέρδους από το Arbitrage. Τέλος αναφέρονται οι πιθανοί κίνδυνοι που μπορεί να προκύψουν μέσω της Arbitrage στρατηγικής αλλά και ο τρόπος αποφυγής τους.Το σύστημα που κατασκευάστηκε στα πλαίσια της εν λόγο πτυχιακής εργασίας είναι ένα πληροφοριακό σύστημα, με εφαρμογή σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η εφαρμογή προσφέρει την πραγματοποίηση αναζήτησης αποδόσεων σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό online στοιχηματικών εταιριών και επιστρέφει όλα τα διαθέσιμα Arbitrage σε αναλυτική μορφή καθώς και το αναμενόμενο ποσοστό κέρδους από αυτά.

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

στρατηγική Betting Arbitrage
πληροφοριακό σύστημα
αθλητικό στοίχημα


2014-09


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.