Οι πιστωτικές κάρτες και ο εύθραυστος τραπεζικός τομέα. Ελληνική περίπτωση

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2016 (EL)
Οι πιστωτικές κάρτες και ο εύθραυστος τραπεζικός τομέα. Ελληνική περίπτωση

Λαζάροβ, Γκάμπριελ

Το φαινόμενο της κρίσης είναι γνωστό σε όλους, ανεξάρτητα από το πόσο επηρεάζει την ζωή του καθενός, και τα τελευταία χρόνια έχει φτάσει σε απελπιστική κατάσταση. Έτσι λοιπόν, η παρούσα μελέτη έχει ως στόχο τη διερεύνηση, διαμέσου εμπειρικής προσέγγισης, των αντιλήψεων των Ελλήνων καταναλωτών σχετικά με τη χρήση των πιστωτικών καρτών γενικότερα αλλά και συγκεκριμένα αυτή την περίοδο. Η έρευνα για τις πιστωτικές κάρτες έχει επικεντρωθεί κυρίως στην ανάπτυξη του προφίλ των χρηστών και την εξερεύνηση των ευρύτερων οικονομικών ζητημάτων αλλά θα εξετάσουμε και το κατά πόσο τα προσωπικά χαρακτηριστικά και η οικονομική κατάσταση των καταναλωτών επηρεάζουν τη χρήση πιστωτικών καρτών στις συναλλαγές τους. Τέλος θα βρούμε πως η τωρινή κατάσταση της χώρας αλλά και οι οικονομικό-πολιτικές εξελίξεις έχουν επηρεάσει τις αντιλήψεις των χρηστών και κατόχων πιστωτικών καρτών αλλά και των καταναλωτών στο σύνολο τους σχετικά με το τραπεζικό σύστημα και την πορεία της οικονομίας.

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

Πιστωτικές κάρτες
Καταναλωτική Συμπεριφορά
Τραπεζικό σύστημα
Ελληνική οικονομία
Κρίση

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (EL)
Harokopio University (EN)

2016-07-14


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.